Afbryd skifte Eksport til Iran

- Jun 30, 2017 -

I dag er det en anden stor for os at få god forretning fra Iran. Hr. SH, i tilbageskridt har denne kunde forhandlet med os næsten 3 måneder. Fra firma anerkender derimod til speciel specialfremstillet produktdeling samt prisforhandling. Faktisk er det meget svært, men givende erfaring fra bunden.

图片3.png图片4.png

Denne afbryderkontakt er ikke-standard type på kinesisk marked, med forbehold af vores 25 års erfaring og professionelle design, tilbyder vi vores kundes forslag til diagrammet, hvor noget håndværk er umuligt at øve, til sidst accepterer Iran køber vores nyttige kommentarer Og til gengæld for at gøre det samme som diagrammet, samarbejder vi med den berømte leverandør og sørger for at alle detaljer er 100% matchede.

Ifølge kontrakten, i midten af december 2016, gennemfører vi produktionen og foretager forsendelsesprøvning. Når køber ser vores video og foto detaljeret, laver de straks endnu en ekstra indkøbsordre, helt større end før, indtil februar, 2017, vi endelig filfull alle necessaries og afbryde switches og desuden bog et rum på 40ft fuld container til søsendelse.

Går igennem 25 dage oversøiske fragt- og toldklareringsperioder i begge parter, fik MR SH lasten i lageret og genudsalg til deres slutbruger på samme tid. Og hr. SH siger intet om klage, men kun accept og giver os et ord, der holder et langsigtet forretningsforhold med os yderligere.

 

Flere og flere ordrer fra andre regioner sikrer, at forretningen ikke er hård, kun tag hovedet og tag dit hjerte til at gøre, og tro at XIGAO eksporterende virksomhed blomstrer dag for dag.