12KV 1250a Sf6 Switchgear Cubicle Producent

12KV 1250a Sf6 Switchgear Cubicle Producent

1.320000m2 værksted i Kina
2,2 år kvalitetsgaranti
3. Brugerdefinerede produkter som kundernes design.
4.100% IQC test og kvalitetsgaranti
5.Hot salgsprodukter: vakuumafbryder, lastbryder, afbryderkontakt, SF6-afbryder,
Chat nu

Produktdetaljer


1. Produktbeskrivelse af 12KV 2000a Sf6 Cubicle Type Switchgear


11kv High Voltage Switchgear er det mest grundlæggende og ideelle udstyr, der er egnet til understationer, når det kommer til kombinationen af modul, kompakt miniaturisering samt integreret intelligentisering til den automatiske programmeringsterminal i distributionsnetværket, hvilket gør trefaseledningen, komplet fase Drift, kontinuerlig strømforsyning som muligt for transformeren.

 

1. Det kan udstyres med fjernbetjeningsenheder for at opnå de fire fjernfunktioner.

2. Det kan være manuel, motordrevet, og vedligeholdelsen er fri, hvilket betyder den tilsvarende reduktion i omkostningerne ved personaleets vedligeholdelse.

3. Det anvendes bredt i forskellige parker, planter, jernbanestationer, hvaler, hoteller, villaer, boligområder og mange andre steder.

10.jpg10.jpg

2. Produktegenskab og anvendelse af 12KV 2000a Sf6 Cubicle Type Switchgear


1. Alle 10 KV-netlinjerne betjenes automatisk, og fejlene kan også placeres ved hjælp af automatisering. Desuden kan den automatiske isolering af fejlafsnit og effektgendannelsen af ikke-fejlafsnit automatisk realiseres.
2. Det kan betydeligt forbedre strømforsyningens pålidelighed, reducere den tid, der er nødvendig for at genoprette strømforsyningen til snesevis af sekunder i disse fejlafsnit. Med andre ord er der ikke behov for at spilde tid i patruljering af linjerne.
3. ZGS9- (Z) intelligent modulær box-type transformer kan yde stor hjælp til at forbedre strømforsyningens kvalitet, øge indtægterne fra elforsyningen og reducere vedligeholdelsestid og driftsomkostninger under strømafbrydelser.
4. De relative teknologier er pålidelige, fleksible og nemme at forstå. Desuden kan de ekstra kommunikationskanaler som for handelspriser, der kræves til anden fase, nemt opgraderes.
5. Vakuumafbryderen er ultra-lille, men er temmelig pålidelig og holdbar. Desuden er dens isolationsegenskab temmelig fremragende.
6. Det er dobbeltdør, og teknologien til naturlig afkøling er også vedtaget i hele produktionsprocessen af denne form for transformer.
7. Fuldt forseglede og isolerede kabelforbindelser anvendes bredt i højspændingsledninger. Produktet har ikke noget ladet krop, hvilket gør det sikkert og pålideligt.


3. Produktkvalifikation af 12KV 2000a Sf6 Cubicle Type Switchgear


certifikat (1) .jpg


4. Fabriksvisning


公司 五 圈 2.jpg

公司 风采 (2) .jpg

 

5. Lever, forsendelse og servering

tjeneste (1) .jpg6. FAQ

1. Sådan bestiller du produkterne?

Svar; Send forespørgslen med detaljeret varebeskrivelse eller med modelnummer. Hvis der ikke er nogen pakkeforespørgsel. Vi tager det som havgående pakning. Hvis det er muligt, skal du vedhæfte et referencebillede for at undgå misforståelser eller links fra vores hjemmeside, for vi får en bedre forståelse.

2. Om ledetid og leveringstid?

Svar: Ledetiden afhænger af mængden af ordre. Normalt afsendt ved havet, lille ordre eller presserende order.Vi kan sende dig med fly efter at have modtaget din aftale.

3. Kan jeg forvente kvalitetsprodukter?

Svar: Ja. Alle vores aktiviteter er akkrediteret til ISO 9001: 2008, både i produkter og tjenester, samtidig med moden produktionsteknologi, der sikrer, at kvaliteten opfylder international anmodning.

4 . Livslængde af vores XG mærke?

Svar: Generelt lover vi to års kvalitetsgaranti, nogle produkter vil blive forlænget længere tid for levetiden.

7.Kontakt os

XIGAO Electricenergy Group Co., LTD.

Tilføj: Nr. 6, Weibei Industrial Park,

Xi'an City, Shaanxi Pro., CN. 710600

Telefon: 0086 13319220197

Email: emma@zgxgdn.com

WhatsApp: 008613319220197

Skype: sunnysunny12271

Wechat: 13319220197

Hjemmeside: www.zgxgdn.cn


Undersøgelse